Foto Jelle2

Jelle Ruijssenaars

Zanger - Digital Audioware - Muziekdocent - Dirigent

 

Jelle is recent afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Van jongs af aan is muziek zijn grootste passie geweest. Hij wilde dan ook niets liever dan daar zijn beroep van maken.

 

Jelle heeft de afgelopen jaren vanuit zijn studie stage gelopen op verschillende basisscholen en middelbare scholen in Brabant. Hij heeft muziekles gegeven aan alle leeftijdscategorieën, van kleuters tot leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Hij is dirigent van het Popkoor 'KoorCompany'. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd voor projecten en workshops. Zo was hij zangdocent voor het jeugdconcert 'Youth4Talent' en verzorgde hij recent een workshop 'Rhytmix' voor het Philharmonie Zuidnederland. Sinds dit jaar is hij ook werkzaam bij Meer Muziek in de Klas.  

 

Naast muziekdocent is Jelle uitvoerend ook actief. Hij treedt solistisch op waarbij hij zichzelf begeleidt op piano en/of gitaar, treedt op met zijn muzikaal duo 'EAZING' waarmee hij 'eazy-listening' muziek verzorgt, en trad hij op als koorzanger in het 'Fontys Jazz Choir'.

 

Zijn specifieke interesses en daarmee ook zijn specialismen liggen op het gebied van (koor-)zang en digital audioware.