AGS 0313 v2

Isolde Van Allemeersch

- Leider en verbinder

- Vrouw met een onderwijshart

- Organisatie ontwikkelaar

- Zakelijk brein

- Gepassioneerd muzikant

 

Over Isolde Van Allemeersch

Isolde is de oprichter van de Music+ Academy en leidt de Academy samen met Tinka van Os. In de Music+ Academy komen twee passies van Isolde samen: muziek en onderwijs.

 

Samen met Tinka begeleidt Isolde scholen (PO en VO) en culturele instellingen bij het verder ontwikkelen van hun muziekonderwijs. Ze is docent Educatief Ondernemerschap bij de Academie voor Muziekeducatie van Fontys. Vanuit de Music+ Academy geven Tinka en Isolde vorm aan inspiratiedagen, scholingstrajecten en projecten voor muziekdocenten in het PO en VO. Altijd met als uiteindelijk doel goed en inspirerend muziekonderwijs voor ieder(e) kind/jongere. 

 

Isolde heeft 20 jaar onderwijservaring. Als consultant bij CPS onderwijsontwikkeling en advies, projectleider Onderwijskwaliteit (parttime) bij de Willibrord Stichting in Utrecht en vanuit haar eigen adviesbureau Izie Consulting ondersteunt zij scholen in het Voortgezet Onderwijs. Haar specialismen: visie-ontwikkeling, onderwijskwaliteit, verandermanagement, leiderschap, HRM en kwaliteitszorg.

 

Isolde is gepassioneerd amateurmuzikant. Ze volgde verschillende muziekopleidingen, waaronder de eenjarige zangopleiding Complete Vocal Technique (CVT). Isolde treedt met enige regelmaat op met haar muziekgroep TOUCH.

 

Linkedin: http://nl.linkedin.com/in/isoldevanallemeersch