afbeelding inspi site def

Inspiratiedag muziekdocenten VO

Datum/tijden            

Donderdag 10 juni 2021

10:00 - 17:30, aansluitend optioneel buffet

 

Locatie

Akoesticum, Ede

 

Tarief 

(incl. maaltijden,

excl. 21% BTW)                   

Normaal tarief: € 270,-

Studententarief: € 65,-

 

 

 

 

Trust the music you feel

The rhythm doesn’t lie

 

Je staat in een concertzaal met op het podium één van je favoriete artiesten. Iedereen staat nog wat te kletsen. Dan barst de show los. Langzaam voel je dat je steeds meer meegenomen wordt in de cadans van de muziek. Je voelt je onderdeel uitmaken van een groter geheel. De menigte beweegt als één kolkende massa mee met het ritme van de muziek. Je moet meebewegen, of je wilt of niet. De pulse en de energie blijven nog lange tijd na het concert in je lijf.

 

Dit jaar gaan we tijdens de inspiratiedag naar de essentie van muziek. De cadans, de puls, the beat, let's Feel the Rhythm! Met workshopleiders die staan te popelen om je mee te nemen in hun ritmische wereld.

 

Rohan Poldervaart trapt af, samen met hem zet je de toon van de energieke dag die voor je ligt. Waarom is ‘Feel the rhythm’ zo essentieel? Rohan laat het je vooral ervaren!

 

In de ochtend verbreed je je horizon door op ontdekkingsreis te gaan naar andere – misschien voor jou wel nieuwe - werelddelen en kennis te maken met de karakteristieke ritmieken van die plek.

 

In de middag neem je deel aan verschillende workshops waarin je - steeds weer vanuit een andere invalshoek en op een andere manier - aan den lijve ervaart, hoe je ritmiek kunt ontwikkelen en laten klinken. Deze workshopronde 'Discover the Rhythm' biedt daarmee volop inspiratie en nieuwe ideeën voor je eigen lespraktijk. 

 

Natuurlijk zijn ook de meest gebruikte muziekmethodes in het VO (MusicBox, Intro en BeatsNbits) weer van de partij. Ze nemen je graag mee in nieuwe ontwikkelingen.

 

Na afloop van de dag nodigen we je van harte uit om na en bij te praten onder het genot van een lekker buffet.

 

Klik hier voor HET GEDETAILLEERDE DAGPROGRAMMA en het team van WORKSHOPLEIDERS

 

Kortom, het wordt weer een afwisselende, muzikale dag met collega’s uit het hele land. Zien we je op 4 februari bij Akoesticum in Ede?

 

She isn’t complicated

She is a song

And when you find her rhythm

You will feel her music

 

Onze jaarlijkse inspiratiedagen organiseren we i.s.m. de Vereniging Leraren Schoolmuziek (VLS). Zowel leden als niet-leden van de VLS zijn van harte welkom. De inspiratiedagen zijn terug te vinden in het Lerarenportfolio.

 

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en zorgen we er samen met het Akoesticum voor dat de dag Corona-proof is. 

Als de inspiratiedag vawege Corona niet door kan gaan, wordt deze verplaatst of geannuleerd. In beide gevallen heb je recht op retournering van het inschrijfgeld. 

 Alle logos op een rij v3