Inge rambags 3

Inge Rambags

Zangeres | zangdocent | koorcoach

 

Inge Rambags volgde twee studies aan het Rotterdams conservatorium: muziek en beweging (1992) en zang lichte muziek (1994). Deze combinatie zorgt ervoor dat ze zich voortdurend bewust is van het bewegende lichaam bij de zingende stem. 

Inge is sinds 2009 gecertificeerd CVT docent. Momenteel volgt ze de opleiding improvisatie ('All the way in') bij Rhiannon in Hawaï. 

 

Inge werkt 3 dagen per week met zangers uit alle stijlen en geeft les waar haar expertise gevraagd wordt. Zo werkt ze samen met KNO arts Marco Franken en geeft lezingen aan logopedie- en medische studenten. Ze coacht diverse koren en groepen en heeft momenteel 3 eigen koren, waaronder het grote popkoor 'Pop-Up' (korenslag). 

 

Inge zong jaren in de a capella close harmony groep 'Sequoyah' en bracht de cd ‘subtle shades’ uit. Nu schrijft ze aan haar eigen songs en hoopt dit jaar een cd met eigen werk te lanceren.

Inge haar visie: zingen is leuk, uitdagend en confronterend. Het ego wordt op de proef gesteld als je zingt. Onzekerheid en kwetsbaarheid liggen dicht onder het oppervlak. Kennis is dan onontbeerlijk, maar ook iemand die je stimuleert en stappen laat zetten. En humor! Kortom, vrijuit zingen met kennis, lef & lol.