Foto Jelle2

Jelle Ruijssenaars

Student Academie voor Muziekeducatie

 

Jelle is 4e jaars student aan de Academie voor Muziekeducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Van jongs af aan is muziek zijn grootste passie geweest. Hij wil dan ook niets liever dan daar zijn beroep van maken.

 

Jelle heeft de afgelopen jaren vanuit zijn studie stage gelopen op verschillende basisscholen en middelbare scholen in Brabant. Hij heeft muziekles gegeven aan alle leeftijdscategorie├źn, van kleuters tot leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Hij is dirigent van het Popkoor 'KoorCompany'. Daarnaast wordt hij nu al regelmatig gevraagd voor projecten en workshops. Zo was hij zangdocent voor het jeugdconcert 'Youth4Talent' en verzorgde hij recent een workshop 'Rhytmix' voor het Philharmonie Zuidnederland. 

 

Naast muziekdocent is Jelle uitvoerend ook actief. Hij treedt solistisch op waarbij hij zichzelf begeleidt op piano en/of gitaar, treedt op met zijn muzikaal duo 'EAZING' waarmee hij eazy-listening muziek verzorgt en treedt op als koorzanger in het 'Fontys Jazz Choir'.

 

Zijn specifieke interesses en daarmee ook zijn specialismen liggen op het gebied van (koor-)zang en digital audioware. Hij deelt op All about that Voice! heel graag een aantal van zijn idee├źn en werkvormen.