ingrid Mank 3

Ingrid Mank

Zangeres | vocal coach | songwriter

 

Twintig jaar geleden verhuisde Ingrid Mank naar België voor de liefde...

 

Inmiddels is Ingrid bij onze Vlaamse zuiderburen een begrip. Met heel veel passie werkt ze daar als zangeres, vocal coach en liedjes schrijver. 

 

Ze heeft veel als backing vocaliste voor de Vlaamse televisie gewerkt, bij programma’s als 'X-factor' en 'Biebabeloela'. Ook met bands als Clouseau en Zap Mama heeft ze mogen touren.

 

Ook als vocal coach heeft ze veel voor televisie gewerkt, bij de Vlaamse 'Idols', 'My name is' en 'The Voice kids'. Bij 'The Voice kids' werkt ze ng steeds. 

 

Ingrid geniet enorm van werken met kinderen. Eén van de hoogtepunten in haar loopbaan was haar coaching bij de musical 'Oliver', waar ze werkte met een cast van 120 kinderen. 

 

Op dit moment schrijft ze veel liedjes, voor haar eigen kleinkunstduo 'Mama’s aan de Poort', maar ook voor andere artiesten zoals Will Tura, Clouseau, de kinderserie 'Kaatje', Natalia en Emma Bale.

 

Met haar echtgenoot runt Ingrid haar eigen platenmaatschappij 'Fruitylabel', iets wat weer heel andere uitdagingen met zich meebrengt, zoals het opleiden en begeleiden van artiesten. 

 

Muziek, muziek, muziek is dus wat de klok slaat en vooral veel zingen... Ingrid haar lijfspreuk: 'Zing en lucht je hart!'.